Amberblokjes

Van origine een solide parfum dat gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. De blokjes geven van zichzelf een lichte geur af. Voor een optimale geurbeleving legt u de blokjes op een geurbrander, in een schaaltje op de verwarming of in een kleine ruimte. It's up to you!

 

SOLID PARFUM
Wrijf het blokje over de pols of in uw nek. Er ontstaat een heerlijke geur op de huid. Het kan ook gebruikt worden als ingrediënt voor samenstelling van parfumerie.


AROMATHERAPIE
Een therapie waar gebruik wordt gemaakt van etherische oliën. De kalmerende geur van de blokjes bevorderd ontspanning en heeft gunstige invloed op uw gezondheid.


VERFRISSER 
Verdeel de blokjes over schaaltjes door heel het huis, hang het in de kledingkast en auto of laat het smelten op een geurbrander.

Als de geur na enige tijd afneemt, schraap dan een klein beetje van het blokje af. Hierdoor ontstaat er een nieuwe laag en keert de geur weer terug. Tip: Doe het schraapsel in de stofzuigerzak. Zo verspreid je de geur tijdens het stofzuigen en ruikt het hele huis lekker.

 

Sorteer op
 • Heerlijk geurende zwarte grijze vergrijsde musk amberblokje amberblokjes zwart
  Heerlijk geurende zwarte grijze vergrijsde musk amberblokje amberblokjes zwart

  Zwarte musk amberblokje

  prijs 6,95 euro per stuk

  Van origine een solide parfum dat gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. De blokjes geven van zichzelf een lichte geur af. Voor een optimale geurbeleving legt u de…

  € 6,95
 • Heerlijk geurende jasmijn amberblokje amberblokjes huisparfum
  Heerlijk geurende jasmijn amberblokje amberblokjes huisparfum

  jasmijn amberblokje

  prijs 6,95 euro per stuk

  Van origine een solide parfum dat gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. De blokjes geven van zichzelf een lichte geur af. Voor een optimale geurbeleving legt u de blokjes…

  € 6,95
 • Bruine amberblokjes amberblokje huisparfum
  Bruine amberblokjes amberblokje huisparfum

  Bruine amberblokjes

  prijs 6,95 euro per stuk

  Amber geurblokjes, de musthave uit Marokko!

  Waan je in een sprookje van 1001 nacht met deze oosterse geur.

  De blokjes worden handgemaakt op ambachtelijke wijze volgens een eeuwenoud…

  € 6,95
Sorteer op
© 2009 - 2021 't Jagershuis | sitemap | rss